Η Θεατρική Παράσταση “ΦΑΙΑ – Η Σκιά της Μοίρας”

Η Θεατρική Παράσταση
“ΦΑΙΑ – Η Σκιά της Μοίρας”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 20-07-2026

🎭✨ SOLD OUT και οι δύο παραστάσεις του πρωτότυπου έργου «Φαιά – Η Σκιά της Μοίρας»! 

🙏 Με μεγάλη συγκίνηση ολοκληρώθηκαν οι δύο sold out παραστάσεις του Θεατρικού Εργαστηρίου του Διεθνούς Κέντρου Πολιτισμού Petrosophy – Petra Terzi International Cultural Center, σε συνεργασία με το Darkplay Theatre, γεμίζοντας την αίθουσα με έντονα συναισθήματα, δυνατές στιγμές και θερμό χειροκρότημα από το κοινό. 

Θερμά συγχαρητήρια στους 14 συμμετέχοντες ηθοποιούς του Θεατρικού Εργαστηρίου του Petrosophy για την αφοσίωση, το πάθος, το ταλέντο και τη δημιουργικότητά τους.

🎭 Οι συντελεστές της παράστασης:

• Αγγελική Πατσατζή
• Αθηνά Γιαννακού
• Antonis Gaitanos
• Βιβή Μιχαλάκη
• Ελευθερία Βούλγαρη
• Εμμανουέλα Ζαφειρούδη
• Ερμιόνη Κεφαλληνού
• Ιωάννης Ντόβας
• Κατερίνα Βούλγαρη
• Παρασκευή Βούλγαρη
• Πολυξένη Παπαθανασίου
• Spiros Masouris
• Στέφανος Ρίσκας
• Khaled

💙 Ένα μεγάλο ευχαριστώ και σε όλους εσάς που γεμίσατε την αίθουσα, στηρίξατε την προσπάθεια των ηθοποιών και γίνατε μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Η παρουσία σας έδωσε ζωή στην παράσταση. 

Το Θεατρικό Εργαστήρι του Petrosophy συνεχίζει τον Σεπτέμβριο!

📝 Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

———————————-

Πριν από τον Θησέα…
Πριν από τον Λαβύρινθο…
Πριν ακόμη αποκτήσουν όνομα οι ήρωες…
Υπήρχε η Φαία.

👤 Μια γυναίκα.
🤍 Μια υπόσχεση.
🌑 Μια κατάρα που έμελλε να μετατραπεί σε μύθο.

🎭 Η Darkplay Theatre και το Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού Petrosophy παρουσιάζουν μια νέα immersive θεατρική παραγωγή, εμπνευσμένη από τις αρχαίες παραδόσεις του Κρομμυώνα και τον σκοτεινό μύθο της Φαίας, της μυστηριώδους μορφής που συνδέθηκε αργότερα με το «Τέρας του Κρομμυώνα».

✨ Τι θα ζήσετε:

🎼 Ζωντανή μουσική
🎥 Multimedia
💃 Χορός & Physical Theatre
🌙 Μύθος, τελετουργία και σκοτεινή ποίηση δίπλα στη θάλασσα

🌊 Μέσα από ζωντανή μουσική, σωματικό θέατρο, αφηγηματικό ήχο και διαδραστικές σκηνές, το κοινό μεταφέρεται σε έναν κόσμο γεμάτο θεούς, γιορτές, ζήλια, μοίρα και μεταμόρφωση.

🚶‍♀️🚶 Η παράσταση εξελίσσεται σε πολλαπλούς χώρους του Petrosophy, με το κοινό να κινείται μέσα στην ιστορία και να γίνεται κομμάτι της ατμόσφαιρας και του ίδιου του μύθου.

✨ Μια σύγχρονη θεατρική εμπειρία εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική αφήγηση — ποιητική, αισθητηριακή και βαθιά ανθρώπινη.

🕊️ Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη των

🤍 Ελένης (1939–2026)
🤍 Σπυρίδωνα (1930–2026)

———————————-

🤍 Petrosophy for Agii Theodori
📍 Διεθνές Κέντρο Πολιτισμού Petrosophy
Νικολοπούλου 3, Άγιοι Θεόδωροι 200 03
📞 697 208 0441